Μοσχαρίσιο φιλέτο με χοντρό αλάτι και φρέσκο δεντρολίβανο

Υλικά

  • 4 φιλέτα μοσχαρίσια φιλέτα

  • 1 κ.γ. χοντρό αλάτι ή ανθό αλατιού

  • 2-3 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αλείφουμε με το ελαιόλαδο τα φιλέτα. Τα πασπαλίζουμε με το χοντρό αλάτι ή τον ανθό αλατιού

Τα βάζουμε σε ένα ταψάκι, τα σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 4 ώρες τουλάχιστον ή όλο το βράδυ.

Για να τα ψήσουμε, ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε τα κλωναράκια του δεντρολίβανου.

Ακουμπάμε επάνω στο δεντρολίβανο τα φιλέτα και τα ψήνουμε ανάλογα με την προτίμηση μας.

Tip

Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να τα ψήσουμε στην σχάρα ή το γκριλ.

Advertisement
This entry was posted in Κρεατικά, Κυρίως πιάτο and tagged , . Bookmark the permalink.