Κολοκυθόσουπα με 3 βασικά υλικά

  • 500γρ κολοκύθα κίτρινη

  • 2 πράσα

  • 200 γρ. σελινόριζα

  • 1 κ.σ. κόλιανδρο (προαιρετικά γιατί δεν αγαπούν όλοι τη γεύση του)

  • 1 κ.σ. ginger τριμμένο

  • 1 κ.σ. κουρκουμά

  • αλάτι και πιπέρι

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

kolokithosoupa


Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα λαχανικά και τα τσιγαρίζουμε ελαφρώς με τα υγρά που θα βγάλουν. Στην συνέχεια γεμίζουμε την κατσαρόλα με νερό μέχρι να καλυφθούν τα λαχανικά και αφήνουμε να βράσουν για μισή ώρα. Όσον βράζουν τα λαχανικά προσθέτουμε τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε συχνά τα υλικά. Όταν βράσουν τα λαχανικά τα πολτοποιούμε και σερβίρουμε. Τέλος, προσθέτουμε το ελαιόλαδο.  

Advertisement
This entry was posted in Σούπες and tagged , . Bookmark the permalink.