Ριγκατόνι φούρνου με μπρόκολο, αρακά και κασέρι

Υλικά

  • 500g μακαρόνια
  • 500g μπρόκολο
  • 100g αρακά κατεψυγμένο
  • 150g λιαστή ντομάτα
  • 2 κ.σ. κουκουνάρι
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 120g μπέικον γαλοπούλας ψιλοκομμένο
  • 200g κρέμα γάλακτος light
  • 6 κ.σ. κασέρι τριμμένο
  • 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
  • 1 κ.γ. πιπέρι
  • Αλάτι

rigatoni-brokolo

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα μακαρόνια με αλάτι για 10 λεπτά και τα ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό ταψί.
  • Βράζουμε το μπρόκολο για 5 λεπτά και το ρίχνουμε και αυτό στο ταψί.
  • Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Μόλις πάρει χρώμα είναι έτοιμο.
  • Advertisement
    This entry was posted in Ζυμαρικά-Ριζότο, Κυρίως πιάτο and tagged . Bookmark the permalink.