Υλικά
-
Τυρι φετα 1τετραγωνο ολοκληρο κομματι 200 γρ.
Τοματα μεγαλη χωρις ζουμια και σπορια κομμενη σε μικρα καρε η ροδελες
πρασινη πιπερια τσιλι κομμενη σε ροδελες
Κερατο πιπερια η΄φλωρινης απο 1 στο καθε ειδος
Τυρι κασερι τριμμενο 100 γρ.
ριγανη κατα βουληση
ελαιολαδο λιγο
Παπρικα καπνιστη κατα βουληση
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Παιρνουμε ενα πυριμαχο σκευος και στρωνουμε ενα μερος απο τις πιπεριες και την τοματα.
- Απο πανω βαζουμε την φετα,τις υπολοιπες πιπεριες και τοματα πασπαλιζουμε με λιγη ριγανη, παπρικα καπνιστη και λιγο ελαιολαδο
- τελος προσθετουμε το τριμμενο κασερι με λιγη παπρικα
- Καλυπτουμε με αλουμινοχαρτο το σκευος μας και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους στον αερα για 15-20 λεπτα.Μολις ψηθει με ενα πιρουνι πιεζουμε το τυρι μας να λιωσει και ανακατευουμε να ενωθει με τα υπολοιπα υλικα.Το συνοδευουμε με φρυγανισμενο ψωμι,κρασακι